Піца на томатах

420.00 г. / 85 грн.

460.00 г. / 109 грн.

630.00 г. / 142 грн.

450.00 г. / 106 грн.

520.00 г. / 117 грн.

470.00 г. / 112 грн.

520.00 г. / 130 грн.

530.00 г. / 130 грн.

560.00 г. / 137 грн.

470.00 г. / 114 грн.

580.00 г. / 117 грн.

580.00 г. / 117 грн.

450.00 г. / 128 грн.

565.00 г. / 130 грн.

595.00 г. / 130 грн.

Пі́ца ( італ.  pizza від італ. pizzicare — «бути гострим») — італійська національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою та сиром і запікається.

У піцу можуть додавати різні інгредієнти, такі як м'ясо, шинка, салямі , морські продукти, овочі, фрукти, гриби, зелень та інші. Для виготовлення піци використовують  дріжджове тісто . Всі продукти для піци ріжуться маленькими шматочками, подібними один до одного. Заготівку для піци виготовляють руками, без допомоги качалки, через що тісто стає пухкішим. Випікають піцу в печах на дровах з дерев місцевих порід: каштану, клену та ін. Печі мурують з туфу (місцевої вулканічної породи). Сучасні печі виготовляють зі спеціальних видів кераміки. Температура в печі сягає 350 °C. У печі вогонь підтримують цілодобово, за винятком часу її ремонту. Спеціальні заклади, що спеціалізуються на приготуванні піци, називаються піцеріями . Кухар, що готує піцу називається  піцайоло ( італ. pizzaiolo).

Піца розповсюдилася всім світом і стала міжнародною стравою.